Julkaisuvapaa 7.3.2018

Lempäälän Liiterin tarjoamat yhteiskäyttöpalvelut mahdollistavat kestävää elämäntapaa

Kuva1 Kuva2

Lempäälän kunta ja kuntakeskuksen kehittämishanke Nova Lempäälä käynnistävät yhteistyön kestävän arjen palveluita kehittävän CoReorient Oy:n kanssa. Lempäälän aseman läheisyyteen kunnan hallintorakennuksen Tampereentie 8 pohjakerrokseen sijoitetaan Liiteri-palvelupiste, josta saa käyttöönsä erilaisia kestävän arjen palveluita 24/7.

Tarvitsetko ompelukonetta, höyrypesuria tai sähköpyörää? Onko kotonasi tarvetta pienelle pintaremontille, mutta et omista akkuporavasaraa? Lempäälän Liiteri-palvelusta voit 8.3.2018 alkaen saada käyttöösi erilaisia kodintarvikkeita vuorokaudenajasta riippumatta. Lempäälän kunnan hallintorakennukseen aukeavasta palvelusta kuluttajat saavat laadukkaat kodintarvikkeet, sähkötyövälineet ja puhdistuslaitteet kätevästi käyttöön 24/7.

Liiteri tuo yli 5 000 eurojen arvoisen ja paikallisen käyttäjäyhteisön toiveiden mukaan muokattavan tavaravalikoiman kaikkien saataville. Laajan kodintarvikkeiden valikoiman lisäksi 24/7 Liiteristä saa lainaan laadukkaan sähköavusteisen Solifer -polkupyörän talvirenkailla. Lempäälän Liiterin palvelukokonaisuudessa ovat mukana puhdistusratkaisuiden markkinajohtaja Kärcher sekä uuden sukupolven älylukkovalmistaja Rollock ja Yetitabletien valmistaja Kuori. Lainattavien laitteiden lisäksi Liiteri-kokonaisuuteen toivotaan mukaan paikallisten yritysten ja yhteisöjen tuottamia palveluita kuten lähiruokaa, pyöränkorjaus-, suutari- ja elektroniikan korjauspalveluita.

Tervetuloa Lempäälän Liiterin avajaisiin!

Avajaistilaisuudessa 8.3. klo 16.30 alkaen julkistetaan Liiteri.net -palvelu ja esitellään palvelun käyttöä. Paikalla Lempäälän kunnan edustajat ja palveluntarjoaja. Poikkea myös Idea-huoneelle (Lempäälän Aleksi 2) kahville tai mehulle ja nappaa mukaasi NovaLempäälä-ämpäri, jossa on tietoa uudesta kuntakeskuksesta.

Aika: torstaina 8.3. klo 16.30 -18.00
Paikka: Tampereentie 8, Lempäälä, kunnan hallintorakennuksen pohjakerros, käynti junaradan puolelta

Rekisteröidy Liiteri-käyttäjäksi, osta kuukausipaketti ja lainaa tarvikkeita

Mene osoitteeseen liiteri.net, valitse Lempäälän Liiteri, rekisteröidy. Liiterin kuukausijäsenyys maksaa 0,99 € /päivä eli 29,70 € /kk.

Liiteri tarjoaa vaihtoehdon omistamiselle ja tekee kestävästä elämäntavasta helppoa. Liiteri-palveluita käyttämällä saat lisää huoletonta vapaa-aikaa ja vapautat kotisi neliöitä varastotilasta fiksumpaan käyttöön. Liiterin valikoimaa kehitetään edelleen käyttäjäpalautteen pohjalta.

Lisätietoja:
Kuntakeskuksen kehittämisen hankepäällikkö Lari Laakso, Lempäälän kunta
lari.laakso@lempaala.fi, 040 133 7926

Lisätietoja: Markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi, CoReorient Oy
henni.ahvenlampi@coreorient.com+358 45 601 0390

Lempäälän uudesta kuntakeskuksesta luodaan kaikenikäisten kohtaamispaikka. Keskustan kehittämisen tärkeimpänä lähtökohtana on alusta alkaen ollut asukkaan näkökulma ja johtoajatuksena on palveluiden tuottaminen kuntakeskuksessa kaikenikäisille kuntalaisille. Lempäälän kunta on tehnyt pitkäjänteistä työtä kehittäessään aktiivista ja vireää kuntakeskusta ja nyt Nova Lempäälän luomisessa ollaan etenemässä suunnitelmista käytäntöön.

CoReorient Oy kehittää yhteisöjä ja yhteiskuntaa tukevia kestäviä jakamis- ja kiertotalousratkaisuja. Liiteri.net:stä saat kodintarvikkeet ja kestävän elämäntavan palveluna 24/7. Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra palkitsi Liiteri.net -palvelun yhtenä kymmenestä parhaasta suomalaisesta kestävän arjen ratkaisusta tammikuussa 2018.

Tiedote
Julkaisuvapaa 7.2.2018 klo 8.00

Lumo tarjoaa asukkaidensa käyttöön Liiterin kestävän elämäntavan palvelut veloituksetta tänä keväänä

Kuva1Kuva2Kuva3

Kojamo testaa kestävän elämäntavan Liiteri-palvelun tarjoamista Lumo-kotien asukkaille Helsingin Kalasataman, Sörnäisten ja Hermannin alueella tänä keväänä. Kiertotalous-Liiteristä saa käyttöönsä kestävän arjen mahdollistavan palvelun 24/7 eli kodintarvikkeet silloin, kun niitä tarvitsee.

Helsingin Teurastamolle sijoitetusta Kiertotalous-Liiteristä kuluttajat saavat laadukkaat kodintarvikkeet, sähkötyövälineet, puhdistus-, siivous- ja keittiölaitteet kätevästi käyttöön 24/7, vaikka kotiin kuljetettuna. Teurastamon läheisyydessä asuvat Lumo-kotien asukkaat voivat käyttää palvelua veloituksetta 13.2. – 15.5.2018. Liiteri auttaa myös uusien Lumo-asukkaiden kotiutumisessa uusiin asuntoihinsa, koska Liiteristä saa monia muuttoon liittyviä harvemmin tarvittavia laitteita helposti lainaan, eikä niitä tarvitse ostaa itselle varastoitaviksi.

Liiteri.net tarjoaa kodintarvikkeet ja kestävän elämäntavan palveluna 24/7
Liiteri-palvelu on kodintarvikkeiden jakamistalous- ja yhteiskäyttöpalvelu, joka tarjoaa vaihtoehdon omistamiselle ja tekee kestävästä elämäntavasta helppoa. Liiteri-palveluita käyttämällä saat lisää huoletonta vapaa-aikaa ja vapautat kotisi neliöitä varastotilasta fiksumpaan käyttöön.

Laajan kodintarvikkeiden valikoiman lisäksi 24/7 Liiteristä saa lainaan laadukkaat sähköavusteisen Solifer -polkupyörän talvirenkailla sekä Bullitt-tavarapyörän, voi käyttää pyöränhuoltovälineitä ja toimittaa oman polkupyöränsä huoltoon. Teurastamon Liiterin palvelukokonaisuudessa ovat mukana puhdistusratkaisuiden markkinajohtaja Kärcher sekä uuden sukupolven älylukkovalmistaja Rollock, Yetitabletien valmistaja Kuori, polkupyörähuollon PyörähuoltoOvelle.fi, puhelinten korjauksen iTapsa sekä pk-seudulla toimiva MetroSuutarit.

”Asumisen edelläkävijänä meillä on jo hyviä kokemuksia yhteiskäyttöpalveluiden tarjoamisesta asukkaillemme mm. yhteiskäyttöautojen muodossa. Liiteri jatkaa hyväksi havaittua linjaa osana asumisen palveluiden jatkuvaa kehitystä”, kertoo Pekka Kivistö Kojamosta.

Liiteri-palvelun tarjoaminen Lumo-kotien asukkaille on osa Kojamon laajempaa tavoitetta tarjota asiakkailleen yhteisiä innovatiivisia palveluita sekä räätälöidä ja kehittää niitä esitettyjen toiveiden pohjalta.

“Olemme innoissamme mahdollisuudesta tehdä edistyksellistä yhteistyötä Suomen suurimman asuntosijoittajan Kojamo Oyj:n ja sen Lumo-brändin kanssa. Toivoaksemme mahdollisimman moni Lumo-asukas saa helpotusta arkeensa Liiteri-palvelumme avulla.” sanoo toimitusjohtaja Harri Paloheimo CoReorient Oy:stä.

Tervetuloa tutustumaan Liiteri-palveluun 13.2. klo 8-9 tai klo 17-19
Osoite: Työpajankatu 2, sisäpiha, tiilisen piipun juurella

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.

CoReorient Oy kehittää yhteisöjä ja yhteiskuntaa tukevia kestäviä jakamis- ja kiertotalousratkaisuja. Liiteri.net:stä saat kodintarvikkeet ja kestävän elämäntavan palveluna 24/7. Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra palkitsi Liiteri.net -palvelun yhtenä kymmenestä parhaasta suomalaisesta kestävän arjen ratkaisusta tammikuussa 2018.

Lisätietoja:
Markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi, CoReorient Oy
henni.ahvenlampi@coreorient.com+358 45 601 0390